<
НОВИНИ ДНЯ: Закінчити війну перемогою та піти: соратник Зеленського розповів про мрію президента  Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиціївсі новини дня
Політика
Росія
03.03.2024 284

Путін викликає резервістів на військові збори: що це означає

Російським військовозобов'язаним громадянам, які перебувають у запасі, почнуть приходити повістки.

2123f8374cb4cb80c3b1ff3f34eb3ec6_03.03.24

Президент Російської Федерації Володимир Путін видав указ про призов на військові збори громадян, які перебувають у запасі. Пише ТСН. 

Про це повідомляє ВВС з посиланням на документ, опублікований 1 березня на офіційному інтернет-порталі правової інформації.

Згідно з указом президента держави-агресорки, 2024 року громадяни, які перебувають у запасі, будуть призвані для проходження військових зборів у збройних силах, військах Росгвардії, рятувальних військових формуваннях МНС, органах державної охорони та ФСБ.

На підставі указу мобілізаційне управління Міноборони готує відповідну директиву, яка надходить до військкоматів регіонів, після чого починається розсилання повісток громадянам, які перебувають у запасі.

Російські пропагандисти запевняють, що цей призов резервістів є плановим заходом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін викликає резервістів на військові збори: що це означає 5.00 5 2
Політика / Росія
03.03.2024 284
Еще материалы раздела «Росія»