<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Росія
03.03.2024 252

Путін за два роки не досяг жодної зі своїх цілей: на росTV визнали, що "спецоперація" провалилась

Правду про путінську так звану "СВО" вирішив висловити один із постійних гостей пропагандистських токшоу, колишній заступник голови МЗС Росії Андрій Федоров.

f6f8b3546377b38d7fb8d03465cbf2d9_03.03.24

На російському пропагандистському токшоу "Місце зустрічі" стався конфуз. Один з гостей передачі раптово визнав, що війна проти України не вдалася. Правду про путінську "СВО" вирішив висловити один із постійних гостей пропагандистських токшоу, колишній заступник очільника МЗС Росії Андрій Федоров. Він наголосив, що за два роки війни РФ не вдалося зробити нічого із запланованого. Пише ТСН. 

Про це написав український журналіст Денис Казанський і оприлюднив відповідне відео.

"На російському ТВ знову визнали, що "спецоперація" провалилася і очільник країни-агресорки Путін за два роки не досяг жодної зі своїх цілей. Ведучі намагалися заткнути надмірно балакучого експерта, але не змогли", – написав журналіст під відео.

"Росія за ці два роки не змогла реалізувати жодну з цілей, заявлених 24 лютого 2022 року. Жодну! Візьміть текст виступу Володимира Путіна і ви побачите… Маріуполь (окупація – ред.) – це не мета. Цілі були інші зовсім… Саме тому війна триватиме ще дуже довго", – сказав Федоров.

Слова Федорова викликали паніку у ведучих, які почали перебивати "експерта". Коли переконати чоловіка не вдалося, вони почали буквально затикати йому рота.

"Та що Ви кажете? (...) Але там (у промові Путіна – ред.) не було вказано, що до дати такої (досягнуто цілей – ред.). Якщо ви розумієте, навіщо ви це кажете? Там не було вказано жодних дат! "Спеціальна воєнна операція" триває", – казали перелякані ведучі російського пропагандистського токшоу.

Нагадаємо, РФ готує на весну кульмінацію спецоперації "Майдан-3": ГУР попереджає про спроби дестабілізації України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін за два роки не досяг жодної зі своїх цілей: на росTV визнали, що "спецоперація" провалилась 5.00 5 2
Політика / Росія
03.03.2024 252
Еще материалы раздела «Росія»