<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
02.03.2024 260

Перші вихідні березня будуть теплими і без опадів

Першого березневого вікенду в Україні очікується хмарна, але тепла й без опадів погода.

Про це повідомили у Sinoptik.ua.

Зокрема, в суботу, 2 березня, синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів. На сході та півночі повітря вдень прогріється до +5…+8°, на півдні та в центрі — до +9…+11°. Найтепліше буде в західних областях країни — там удень очікується +12…+14°.

У Запорізькій області на вулиці може відчуватися прохолодніше, ніж буде насправді, через сильний вітер (до 10 м/с).

В неділю, 3 березня, погода не зміниться — сонце періодично виглядатиме з-за хмар, опадів не передбачається.

На сході, півночі та в центрі України температура вдень становитиме +5…+8°, уночі — близько 0°. На сході та південному сході стовпчики термометрів піднімуться до +8…+10° (уночі — близько 0°), на заході країни — до +10…+12° (уночі — +5…+7°).

Новий тиждень розпочнеться з невеликої хмарності. У східних і північних регіонах в понеділок, 4 березня, очікується до +6…+9° удень, уночі — близько 0°. У центрі термометри покажуть +8…+11°, на півдні та заході України — +10…+13°. Парасольки знову не знадобляться — погода на початку тижня буде без опадів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Перші вихідні березня будуть теплими і без опадів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
02.03.2024 260
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»