<
НОВИНИ ДНЯ: Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщівсі новини дня
Політика
Україна
03.03.2024 299

Ще два російських літаки потрапили під вогонь зенітників ЗСУ: що відомо

У Повітряних силах очікують підтвердження про влучність ударів керованих ракет.

ef9e0b50880c54fe7162e0381d5df152_03.03.24

У суботу, 2 березня, Повітряні сили України застосували зенітні керовані ракети по двох ворожих літаках Су-34 та Су-35. Пише ТСН. 

Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

“Очікуємо підтвердження бажаного результату”, - додав він.

За словами Олещука, противник продовжує атакувати на східному напрямку із застосуванням керованих авіабомб із літаків тактичної авіації. Українські зенітники зустрічають ворога вогнем.

“Літати окупантам стає дедалі важче, та ми потребуємо більше систем, більше зброї, аби очистити наше небо”, - наголосив командувач Повітряних сил.

Нагадаємо, збитий вранці у п’ятницю, 1 березня, російський винищувач-бомбардувальник Су-34 потрапив на відео. Судячи з опублікованих кадрів, ворожий літак “приземлився” у полі недалеко від автотраси.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ще два російських літаки потрапили під вогонь зенітників ЗСУ: що відомо 5.00 5 2
Політика / Україна
03.03.2024 299
Еще материалы раздела «Україна»