<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2024 224

У Сирського карт-бланш на кадрові перестановки в ЗСУ, - Зеленський

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський отримав карт-бланш на кадрові перестановки в армії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського у відеозверненні.

"Щодня головком та командувачі на фронті, саме там, де потрібно. У головкома - карт-бланш на кадрові зміни в армії, в штабах - будь-які. Всі українські командири мають знати фронт, відчувати фронт - реальні потреби. Мають реально бути із солдатами, сержантами. Бути такими, якими потрібно, щоб досягати українських цілей", - наголосив глава держави.

Зеленський додав, що після повернення Сирського з фронту на початку тижня він очікує його з детальною доповіддю та конкретними пропозиціями щодо "подальших змін і наших дій".

"Кожен, хто працює на державу, повинен бути в державі, за державу, дбати про державу. Про спільні інтереси, а не про якісь особисті. Особисті інтереси – після війни", - також заявив президент.

Поїздка Сирського на фронт

Головком Сирський наприкінці лютого вирушив з аудитом на фронт, зокрема, на Авдіївський та Курахівський напрямки. В ході своєї поїздки по підрозділах Сирський виявив прорахунки командирів в обороні.

Як наголошував головком ЗСУ, його головна задача - це ефективно використати бойові можливості озброєння і техніки, а також утримання позицій і відновлення втраченого положення.

Крім того, сьогодні Сирський повідомив про кадрові перестановки серед командирів в окремих бойових бригадах для збереження життя та здоров'я українських військових.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Сирського карт-бланш на кадрові перестановки в ЗСУ, - Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
04.03.2024 224
Еще материалы раздела «Україна»