<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Україна
03.03.2024 295

Польські фермери зрозуміли, що російські спецслужби використовують їх, — Мінекономіки

Польські фермери, які заблокували кордон з Україною, вже зрозуміли, що російські спецслужби скористалися їхніми протестами проти української продукції з метою розпалити ворожнечу.

Про це заявив заступник міністра економіки України Тарас Качка, пише РБК-Україна.

"Добре те, що фермери зрозуміли, що їхні протести використовують політики радикальні і російські спецслужби, які намагаються створити враження міжнаціональної ворожнечі між українцями й поляками", — зазначив він.

Поляки, які заблокували кордон, визнали, що ними користуються. Також посадовець додав, що польський уряд вже розслідує ці інциденти. А сама блокада кордону шкодить більше Польщі, ніж Україні.

За його словами, польський уряд зміг переконати фермерів, що у продуктах, як пшениця, вони конкурують не з українською, а російською. І не на території Польщі, а в регіоні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Польські фермери зрозуміли, що російські спецслужби використовують їх, — Мінекономіки 5.00 5 2
Політика / Україна
03.03.2024 295
Еще материалы раздела «Україна»