<
НОВИНИ ДНЯ: У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISWвсі новини дня
Політика
Україна
03.03.2024 310

Міноборони планує у цьому році відійти від практики, коли аптечки привозять на фронт волонтери

Україна отримала від Німеччини 50 тисяч нових аптечок, які вже надійшли на склади та найближчим часом будуть передані у війська. Загалом же укладено договір на 500 тисяч аптечок.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

“Сьогодні перевірила якість та наповнення аптечок, які вже надійшли на склади за контрактом з урядом Німеччини, – залишилася задоволеною. На сьогодні вже маємо 50 тисяч, загалом же укладено договір на 500 тисяч аптечок. Кожну з них будемо ще доукомплектовувати додатковим турнікетом та оклюзійною пов’язкою (спеціальний пластир для закриття ран в грудній клітці, – ред.)”, –розповіла заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

Вона зазначила, що зараз готуються до підписання нові контракти, які повністю забезпечать потреби Збройних Сил України.

“Ми маємо відійти від практики, коли аптечки привозять на фронт волонтери. Все забезпечення має взяти на себе держава. В цьому році ми вирішимо це питання”, – наголосила вона.

Оценка материала:

5.00 / 2
Міноборони планує у цьому році відійти від практики, коли аптечки привозять на фронт волонтери 5.00 5 2
Політика / Україна
03.03.2024 310
Еще материалы раздела «Україна»