<
НОВИНИ ДНЯ: Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього рокувсі новини дня
Політика
Світ
05.03.2024 363

Зірка "Володаря перснів" потужно підтримав Україну на червоному хіднику та назвав Путіна варваром

Знаменитість з'явився на публічному заході у футболці з тризубом.

dd69133c6c971149244c02815af81d9c_05.03.24_1

Американський актор Вігго Мортенсен, який знімався у фільмі "Володар перснів", на червоному хіднику потужно підтримав Україну. Пише ТСН. 

Зокрема, днями у Глазго відбувся кінофестиваль, де знаменитість представив свій новий фільм "Мертвим не боляче". На червоному хіднику актор підтримав Україну. Мортенсен одягнув футболку з тризубом і висловився, що світ не повинен забувати про війну, яку на українських землях вороже розв'язалася Росія.

"Ми підтримуємо українців у боротьбі проти російської агресії, проти людей, які їй потурають як у Росії, так і за її межами", – сказав Мортенсен у розмові з журналістами Daily Mail.

Раніше ж актор підтримував українців в інтерв'ю для урядової платформи United 24. Зокрема, актор у своєму відеозверненні зазначав, що Україна має бути вільною. Окрім того, він назвав кремлівського кривавого диктатора Путіна варваром і розкритикував всіх, хто підтримує захоплення українських земель.

"Два роки смерті, руйнувань і немислимих страждань для народу України. Те, що будь-хто в країні мого народження, Сполучених Штатах Америки, або в будь-якій іншій країні світу може ігнорувати варварство, захоплення землі Путіним та його урядом, для мене незрозуміло і цього не можна пробачити. Я підтримую народ України та його прагнення територіальної цілісності. Хай живе вільна Україна!" – висловився актор.

Нагадаємо, нещодавно інший актор з "Володаря перснів" Орландо Блум підтримав Україну та зазначив, що війна має негайно припинитися. Окрім того, зірка Голлівуду пригадав, як торік приїздив до Києва та став свідком повітряної тривоги.

Оценка материала:

5.00 / 3
Зірка "Володаря перснів" потужно підтримав Україну на червоному хіднику та назвав Путіна варваром 5.00 5 3
Політика / Світ
05.03.2024 363
Еще материалы раздела «Світ»