<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYTвсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2024 260

Україна цього року може виготовити близько 2 млн безпілотників, - Мінстратегпром

Цього року позначки виробництва Українських безпілотників можуть досягти двох мільйонів. Наразі відповідні потужності збільшуються.

Про це зазначила заявила міністра з питань стратегічних галузей промисловості Ганна Гвоздяр, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону.

Вона зауважила, що потреби нашого війська на сьогодні значно більше, ніж можна покрити при фінансових можливостях нашої країни

"І навіть разом з партнерами нам було б важко. Проте працюємо в цьому напрямку. Ми зараз збільшуємо виробництво безпілотників", - каже Гвоздяр.

Вона зазначила, що заява президента про мільйон безпілотників викликала сумніви у громадян. Водночас вона запевнила що "в плані виробництва ми йдемо далеко за мільйон".

"І я впевнена, що в цьому році ми сягнемо позначки у 2 мільйони", - додала заступниця міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна цього року може виготовити близько 2 млн безпілотників, - Мінстратегпром 5.00 5 2
Політика / Україна
05.03.2024 260
Еще материалы раздела «Україна»