<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже заразвсі новини дня
Політика
Росія
07.03.2024 417

"До Z-патріотів починає доходити": журналіст про справжню мету Путіна на війні

Менш кмітливі Z-активісти продовжують безтурботно радіти черговим зруйнованим українським багатоповерхівкам.

cf266de708ecffa97933207cf4e81f7f_07.03.24

Друг терориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова Михайло Полинков заявив, що у так званої СВО немає жодної чіткої мети і що російський диктатор Володимир Путін таким чином просто вбиває Росію на замовлення Заходу. Пише ТСН. 

Про це пише журналіст Денис Казанський.

Він каже, що до найбільш здогадливих Z-патріотів почало доходити, що відбувається щось не те.

"Путін таким чином просто вбиває Росію на замовлення Заходу. З приводу Заходу, звичайно, смішно, але в цілому хід думки правильний. Безумство безглуздої м'ясорубки стає все очевиднішим. І те, що здурівший Путін заради власних комплексів і образ просто прирікає Росію на гарантований крах і багаторічну ганьбу, вже зрозуміло і без глибокої аналітики", — йдеться у повідомленні.

Казанський додав, що менш кмітливі Z-активісти продовжують безтурботно радіти черговим зруйнованим українським багатоповерхівкам та загиблим дітям та водночас не помічають прірви, що насувається.

Також ми писали, що російські пропагандисти опублікували лист дружин загиблих окупантів. Там йдеться про масові втрати росіян на Авдіївському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 4
"До Z-патріотів починає доходити": журналіст про справжню мету Путіна на війні 5.00 5 4
Політика / Росія
07.03.2024 417
Еще материалы раздела «Росія»