<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.03.2024 173

Посадіть ці рослини поруч з цибулею – і ви зберете втричі більший урожай

Цибуля добре уживається з квітами й іншими овочевими культурами, вони захищають її від шкідників і хвороб.

efd407579dd88144f0c7786e2c1add6a_07.03.24

Якщо хочете зібрати цього року рекордну кількість цибулі зі своєї грядки, тоді варто посадити поруч деякі овочі та квіти. Ці рослини допомагатимуть збагачувати ґрунт необхідними поживними речовинами. А їхній запах відлякуватиме мух, мишей, слимаків та кротів від вашої цибулі. Тому таке сусідство точно позитивно вплине на збільшення її врожаю. Розповідаємо, які рослини найкраще посадити біля грядки з цибулею, щоб зібрати втричі більший урожай. Пише ТСН.

Які рослини треба посадити поруч з цибулею, щоб зібрати втричі більший урожай

  • Календула. Досвідчені городники рекомендують садити саме цю рослину поряд з цибулею. Завдяки своєму запаху календула відлякуватиме шкідників від овочів, зокрема, упорається з навалою цибулевої мухи.
  • Чорнобривці. Таку ж саму дію, як і календула, мають чорнобривці. Їхнього різкого запаху бояться мухи, слимаки, кроти й миші, тому ваш урожай буде збережено на сто відсотків.
  • Петрушка. Ця рослина стане відмінним сусідом для цибулі, вона не лише покращить її смак, а й допоможе зміцнити коріння і збагатити ґрунт корисними речовинами. Також петрушка здатна відлякувати шкідників, тому вона стане ідеальною сусідкою для цибулі.
  • Редис. Цей овоч має яскраво виражений аромат, який відлякуватиме цибулевих мух, слимаків, кротів та мишей від грядки з цибулею. Також редис здатен покращувати якість ґрунту і насичувати його киснем, що позитивно вплине на збільшення врожайності цибулі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Посадіть ці рослини поруч з цибулею – і ви зберете втричі більший урожай 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.03.2024 173
Еще материалы раздела «Суспільство»