<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Політика
Росія
07.03.2024 772

Бої в російській Інгушетії: з'явилися нові подробиці

В РФ знову неспокійно.

db5814f63ce7aa9d7623c0e2c479eeb5_07.03.24

В Інгушетії в місті Карабулак 3 березня відбулося боєзіткнення та перестрілка між силовиками ФСБ і бійцями спротиву Інгушетії. Пише ТСН. 

Про це розповів представник Комітету Інгуської незалежності Магомед Торієв 24 каналу.

"В Інгушетії спротив не зупинявся на жоден день за 200 років – від моменту, коли Росія окупувала Інгушетію. Боротьба триває і сьогодні в тій чи іншій формі та триватиме надалі: в Інгушетії, в Дагестані, в Башкирії та по всьому Північному Кавказу", – наголосив Магомед Торієв.

За його словами, через російську агресію все більше народів, які перебувають під окупацією РФ, намагаються вийти з її складу.

Передусім йдеться про Євразійський солідарний альянс, що об'єднав кілька народів:

  • інгушів;
  • калмиків;
  • бурятів;
  • якутів.

"Вони виступають спільно, добиваючись незалежності від Росії та створення нормальних держав, які нікому не загрожуватимуть і не нападатимуть", – розповів Торієв.

Раніше ми повідомляли, що ввечері в суботу, 2 березня, російські силовики намагалися затримати повстанців у квартирі багатоповерхівки в місті Карабулак. У відповідь вони відкрили вогонь.

Оценка материала:

5.00 / 3
Бої в російській Інгушетії: з'явилися нові подробиці 5.00 5 3
Політика / Росія
07.03.2024 772
Еще материалы раздела «Росія»