<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Політика
Росія
07.03.2024 653

У Путіна відреагували на виданий МКС ордер на арешт російських генералів

Пєсков заявив, що Росія не визнає таке рішення.

393efd131f565ddcf8260aebb8385fc7_07.03.24

Речник президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував той факт, що МКС у Гаазі видав ордери на арешт командувача дальньої авіації Сергія Кобилаша та командувача Чорноморського флоту Віктора Соколова. Пише ТСН. 

Свій коментар речник Володимира Путіна озвучив російським засобам масової пропаганди.

Пєсков заявив, що Росія не визнає рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі.

"Ми не учасники статуту, ми не визнаємо це. Ми також знаємо, що там йдуть різні закриті процеси, які робляться в таємниці. Відповідним чином ставимося до таких рішень", – висловився спікер російського диктатора.

Нагадаємо, видавши ордер на арешт російських генералів, в МКС заявили, що Кобилаш і Соколов можуть бути відповідальними за воєнні злочини, скоєні в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 4
У Путіна відреагували на виданий МКС ордер на арешт російських генералів 5.00 5 4
Політика / Росія
07.03.2024 653
Еще материалы раздела «Росія»