<
НОВИНИ ДНЯ: ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великдень  Україна може отримувати до 70 млрд на рік, якщо збільшить ренту за транзит російської нафти, - нардеп  F-16 для України. Як ці винищувачі можуть допомогти у війні проти Росії  Вбивця "Шахедів". Що відомо про ППО Skynex, яку має Україна  Синоптики озвучили прогноз погоди на Великденьвсі новини дня
Політика
Світ
08.03.2024 244

Кулеба різко звернувся до Заходу: "Якщо Європа не відкине страх – настане черга її солдатів"

Останні заяви Франції означають, що вони усвідомили, що в разі перемоги РФ настане "черга солдатів Європи", вважає Кулеба.

3ebc73dd6ef68ad886524fd9a45cf555_08.03.24

На тлі затягування Заходом військової допомоги очільник МЗС України Дмитро Кулеба попередив, якщо лідери Європи не відкинуть страх перед РФ, то "в майбутньому настане черга її солдатів". Пише ТСН. 

Таку різку заяву голова зовнішньодипломатичного українського відомства зробив в інтерв'ю Le Monde.

"Всі європейські столиці повинні зрозуміти цю просту, але важку істину, яку, здається, вже усвідомили в Парижі: або наші союзники відкидають страх, нерішучість і так звані перешкоди та надають повну підтримку українським солдатам у їхніх боях за міста й села України, або одного дня настане черга ваших солдатів віддати своє життя в боях за міста й села спочатку країн Центральної Європи, а потім і решти Європи", – сказав Кулеба.

Нагадаємо, днями французький президент Еммануель Макрон назвав союзників "боязугами" через нерішучість і повільність щодо допомоги Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кулеба різко звернувся до Заходу: "Якщо Європа не відкине страх – настане черга її солдатів" 5.00 5 2
Політика / Світ
08.03.2024 244
Еще материалы раздела «Світ»