<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступити  "Дорога іграшка": у Повітряних силах розповіли про "рідкісний російський літак" Су-57 РФвсі новини дня
Політика
Світ
08.03.2024 240

Американці занепокоєні віком Байдена: президент відреагував

Байден налаштований оптимістично.

498e2daa52eb48c680146a5294df0af5_08.03.24

Чинний президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден висловив оптимізм щодо своєї здатності керувати країною та згадав про свій вік, тема якого є суперечливою серед деяких виборців. Пише ТСН. 

Про це Байден сказав у своєму зверненні, повідомляє CNN.

Слід зауважити, що деякі американські виборці вважають 81-річного Байдена занадто старим. Якщо він знову посяде президентське крісло цього року, то наприкінці другого терміну йому буде 86 років.

"Я налаштований оптимістично. Я дійсно оптимістичний щодо цього. Я оптиміст. Мої співвітчизники, питання, яке стоїть перед нашою країною, полягає не в тому, скільки нам років, а в тому, скільки років нашим ідеям", - сказав він.

До слова, Байден уже є найстаршим президентом в історії Сполучених Штатів. Він випередив Рональда Рейгана, якому наприкінці другого терміну було 77 років.

Нагадаємо, вибори президента США відбудуться у листопаді цього року. Bloomberg News/Morning Consult провело опитування, яке показало шанси на перемогу чинного господаря Білого дому, представника Демократичної партії Джо Байдена і експрезидента, висуванця Республіканської партії Дональда Трампа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Американці занепокоєні віком Байдена: президент відреагував 5.00 5 2
Політика / Світ
08.03.2024 240
Еще материалы раздела «Світ»