<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  "Є лише один спосіб змінити владу на території Росії": Яковенко пояснив, про що йдеться  НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюансвсі новини дня
Політика
Світ
08.03.2024 260

ЗМІ оприлюднили основні тези з виступу Байдена перед Конгресом

Під час виступу Байден також торкнеться теми підтримки України.

9ff5f86ca27f9b1c88a2d18f79dccfb2_08.03.24

Американські ЗМІ опублікували уривки з виступу президента Сполучених Штатів Джо Байдена під час звернення до Конгресу. Пише ТСН. 

Видання Bloomberg повідомляє, що під час звернення Байден намагатиметься відкинути закиди щодо свого віку.

Президент США у зверненні "Про стан справ у державі" звинуватить свого опонента Дональда Трампа у тому, що він становить пряму загрозу для американської демократії.

"Моє життя навчило мене приймати свободу і демократію. Майбутнє, засноване на основних цінностях, які визначили Америку: чесність, порядність, гідність, рівність. Поважати кожного. Дати кожному чесний шанс. Не давати ненависті притулку. Зараз деякі люди мого віку бачать іншу історію: американську історію образи, помсти і відплати. Це не про мене", - йдеться у заяві Байдена.

Видання зазначає, що перед Байденом стоїть завдання переконати скептично налаштованих американців у тому, що він здатен провести ще чотири роки в Білому домі і сформулювати порядок денний на другий термін.

Президент США зосередить увагу на досягненнях свого першого терміну і наполягатиме на нових діях щодо допомоги Україні, імміграції, права на аборт, підвищення податків для багатих і зниження цін на ліки.

Крім того, Байден оголосить про рішення побудувати тимчасовий порт у секторі Гази для постачання гуманітарної допомоги палестинцям.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат у президенти США Дональд Трамп викликав діючого голову білого дому Джо Байдена на дебати.

Крім того, ми раніше інформували, що США відреагували на ракетний удар РФ по Одесі під час візиту Зеленського.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗМІ оприлюднили основні тези з виступу Байдена перед Конгресом 5.00 5 2
Політика / Світ
08.03.2024 260
Еще материалы раздела «Світ»