<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
09.03.2024 268

Зеленський озвучив, скільки разів Путін намагався його вбити

Про замахи на Зеленського йому доповідають спецслужби, а сам він не рахує кількість.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що президент РФ Володимир Путін намагався його вбити понад 10 разів. Пише ТСН. 

Про це глава держави сказав у ефірі італійського телеканалу Rai 1, інформують в Офісі президента.

Телеведучий запитав у Зеленського: "Скільки разів Путін намагався вас вбити?"

"Кажуть, більше десяти. Але кажуть службовці, спецслужбовці, розвідка, тому я, чесно кажучи, не рахую цю кількість", – відповів український президент.

"Мені здається, що в Україні всі наші люди, військові на фронті щодня ризикують своїм життям, цивільні, на яких удари, як в Одесі, ризикують також своїм життям. І я, президент своєї країни, тому я також ризикую. Я повинен бути в таких самих умовах, як і кожен українець", – висловився Зеленський.

Нагадаємо, коли РФ 6 березня вкотре завдала удару по Одесі, ракета вдарила за кількасот метрів від кортежу Зеленського, який приїхав на зустріч із прем’єром Греції. Що відомо про інші замахи на Зеленського – читайте на ТСН.ua.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський озвучив, скільки разів Путін намагався його вбити 5.00 5 2
Політика / Україна
09.03.2024 268
Еще материалы раздела «Україна»