<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУ  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляромвсі новини дня
Політика
Україна
10.03.2024 244

Залужний пройшов ВЛК, де був визнаний непридатним – ЗМІ

За інформацією видання ZN.UA, Валерій Залужний після звільнення з посади головкома ЗСУ пройшов військово-лікарську комісію, де був визнаний непридатним

ad076aa198942dc33fc4ae48d84141a8_10.03.24

Ексголовнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний, взимку пройшов ВЛК, де був визнаний непридатним для військової служби. Пише ТСН. 

Про це пише видання ZN.UA з посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, Залужний ще у лютому написав рапорт про звільнення з військової служби.

Зазначається, що після звільнення з посади головкома ЗСУ рішенням президента Залужний був виведений у розпорядження міністра оборони. Проте іншої військової посади генералу нібито не запропонували.

"За цих умов, генерал Залужний прийняв рішення звільнитися з військової служби, щоб мати можливість і право зайнятися іншою справою. Чи підписав рапорт міністр оборони після оголошення президентом наміру направити Валерія Залужного послом у Лондон – невідомо",  – пише ZN.UA.

Нагадаємо, що 8 березня президент Володимир Зеленський погодив кандидатуру Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.

За словами Зеленського, Залужний сам обрав для себе дипломатичний напрямок подальшої роботи.

8 лютого президент Вололодимир Зеленський призначив новим головнокомандувачем ЗСУ генерала Олександра Сирського, звільнивши попереднього головкома Валерія Залужного.

Оценка материала:

5.00 / 2
Залужний пройшов ВЛК, де був визнаний непридатним – ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Україна
10.03.2024 244
Еще материалы раздела «Україна»