<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
11.03.2024 240

Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 11 – 17 березня

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас.

a42a339558acb8a7194c8e944abeb3b2_11.03.24

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день у день не припадає. Пише ТСН. 

Кого очікує фінансовий успіх цього тижня – від 11 до 17 березня?

Овен

Необхідно звертати увагу на знаки, які цього тижня надсилатиме Всесвіт: із великою ймовірністю він підкаже представникам знака, як покращити їхній фінансовий стан.

Телець

Представники знака зможуть зрозуміти, чому останнім часом зменшилася сума їхніх гонорарів, проаналізувавши професійну діяльність останнього часу – зробивши висновки, можна буде виправити становище.

Близнята

Дуже важливо не відволікатися від основної роботи – особливо це стосується розмов з колегами, які не мають стосунку до справи, та перекурів – це негативно позначиться на їхньому матеріальному становищі.

Рак

Цього тижня бажано провести в будинку генеральне прибирання, викинувши речі, якими представники знака давно не користуються: найімовірніше, мотлох, що скупчився, заважає надходженню фінансових потоків.

Лев

Велика ймовірність зустрічі з людиною, яка зможе сприяти покращенню матеріального становища представників знака – можливо, вони отримають від неї пропозицію започаткувати спільний бізнес.

Діва

Перш ніж підписати документ, що має важливі фінансові наслідки, необхідно уважно прочитати його вміст – особливо ту частину, яка надрукована дрібним шрифтом.

Терези

Необхідно відмовитись від будь-яких фінансових угод, навіть якщо на перший погляд вони здадуться незначними: занадто великий ризик недооцінити їх, що, своєю чергою, призведе до матеріальних втрат.

Скорпіон

Час сприятливий для залагодження будь-яких фінансових питань: укладання договорів та угод, які мають принести прибуток, оформлення кредитів та позик – їх вдасться швидко повернути.

Стрілець

Зірки рекомендують представникам знака максимально уважно поставитися до ідей професійної та фінансової властивості, які можуть осінити їх цього тижня – у них чудові перспективи.

Козоріг

До фінансових операцій, які випали на цей тиждень, необхідно поставитися з обережністю, а ще краще – якщо, звичайно, таке можливо – перенести їх на інший, більш сприятливий час.

Водолій

Не варто братися на роботу над новим проєктом, ретельно не оцінивши свої сили та можливості, інакше велика ймовірність того, що представники знака більше втратять, ніж придбають.

Риби

Не варто переносити свій колишній – можливо негативний – досвід на новий проєкт: звичайно, помилки минулого необхідно враховувати, але, найімовірніше, цього разу обставини складуться максимально вдало.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 11 – 17 березня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
11.03.2024 240
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»