<
НОВИНИ ДНЯ: Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечерівсі новини дня
Політика
Росія
11.03.2024 248

У Москві студент назвав мережу Wi-Fi у гуртожитку "Slava Ukraine": як його покарали

Десять діб арешту за назвою Wi-Fi "Slava Ukraine" дали студенту в Москві.

e1ddf5b84599862380bbcd261c59ead7_11.03.24

У Росії студент Московського державного університету, який мешкає у гуртожитку, назвав мережу Wi-Fi "Slava Ukraine" і отримав за це 10 діб арешту.

Про це пише російський Telegram-канал "Обережно, новини". Пише ТСН. 

22-річний студент МДУ Олег Тарасов живе у гуртожитку. За інформацією каналу, 2022 року хлопець ходив на антивоєнні мітинги.

6 березня цього року поліція РФ виявила у його гуртожитку мережу під назвою "Slava Ukraine!". Повідомляється, що у жовтні Олег купив новий роутер і при підключенні створив мережу під такою назвою.

Студента звинуватили у "публічній демонстрації екстремістської символіки з метою пропаганди гасла українських націоналістів". Його заарештували на 10 діб.

Роутер вважали знаряддям скоєння правопорушення та конфіскували. У разі повторного такого порушення парубкові може загрожувати кримінальна справа.

Нагадаємо, в Росії заборонили публічно демонструвати символіку та атрибутику ОУН-УПА, а також використати гасло "Слава Україні" – "Героям слава".

Раніше повідомлялося, що в РФ мати двічі "здала" окупанта, який втік з війни.

Також ми писали, що в РФ судили лікаря за розповідь про онуків, які сидять під обстрілами в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Москві студент назвав мережу Wi-Fi у гуртожитку "Slava Ukraine": як його покарали 5.00 5 2
Політика / Росія
11.03.2024 248
Еще материалы раздела «Росія»