<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Шольц закликав не завищувати очікувань від саміту миру  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивуєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.03.2024 244

Дощі та сніг, але не всюди. Синоптики назвали регіони, де 13 березня навіть не крапне

13 березня, в Україні буде по-зимовому снігово і з дощами, щоправда, вдень картину скрасять невеликі, але "плюси". При цьому опади пройдуть не скрізь.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укргідрометцентр".

"В Україні, крім північно-східних та східних областей, невеликий дощ та мокрий сніг; на Вінничині, Черкащині, Кіровоградщині, Одещині, Миколаївщині та у Карпатах помірні опади", - розповіли синоптики.

Вітер буде переважно південно-східний, 7-12 м/с. А температура вночі знизиться до малих "мінусів".

"Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, у східних областях 2-7° морозу, на заході та півдні країни 0-5° тепла; вдень 1-6° тепла, на Закарпатті, півдні Одеської області та в Криму 8-13°", - додали в "Укргідрометцентрі".

Погода в Україні

Погода в Україні в березні 2024 року тепліше за звичайну. Так, середньомісячна температура коливається в межах 1-7° тепла. Це на 1-2° вище за норму.

Зазначимо, лютий 2024 став другим у рейтингу найтепліших в історії Києва після 2002 року. Додамо, що в останній місяць зими, 29 лютого, у Києві було зафіксовано два температурні рекорди. Усього за лютий було оновлено вісім максимальних показників.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі та сніг, але не всюди. Синоптики назвали регіони, де 13 березня навіть не крапне 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.03.2024 244
Еще материалы раздела «Суспільство»