<
НОВИНИ ДНЯ: У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року  Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлемвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.03.2024 207

Синоптикиня повідомила, коли в Україні потеплішає

Опади припиняться ближче до кінця цього тижня.

Наразі в Україні складається тенденція до потепління. У регіонах поступово буде підвищуватися температура повітря. Зокрема, в нічну пору. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталія Птуха у коментарі NV.

Від середи, 13 березня, нічні морози по країні поступово відступають і нічна температура подекуди сягне +3°, на півдні +1°…+6°.

"Вдень +2°…+8°, і лише 14 березня на Закарпатті, Одещині і в Криму - +9°…+15°. Доволі високі показники. 15−16 березня вночі від +4° до -2°, південь та Закарпаття - від +1° до +6°, а вдень +5°…+14° вже у більшості областей. Температура буде підвищуватися", - розповідає Птуха.

Протягом 13-14 березня на півдні можуть бути невеликі дощі, а вночі проти середи, 13 березня, у центральних та західних областях - невеликий мокрий сніг з дощем. Вже від 15-16 березня в Україні переважно без опадів, лише на півдні вночі можливий невеликий дощ.

Погода в березні

Українські синоптики повідомили про погоду в березні. Так, за інформацією Укргідрометцентру нинішній березень не буде ні холодним, ні теплим. Сильних морозів не прогнозується, однак і одягати легке вбрання зарано. В березні середньодобова температура переходить через +5 градусів у бік підвищення, але перехід відбувається поступово.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня повідомила, коли в Україні потеплішає 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.03.2024 207
Еще материалы раздела «Суспільство»