<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Україна
13.03.2024 284

Законопроєкт про мобілізацію: у Раді ухвалили важливе рішення щодо покарань для ухилянтів

Нардеп розповів, які норми покарання виключили із законопроєкту про мобілізацію.

c584de64d46fbb808debe8c715057e33_13.03.24

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив, що 12 березня на засіданні комітету з нацбезпеки і оборони ухвалили правку до законопроєкту про мобілізацію, яка виключає замороження рахунків, банківських карток та керування автомобілем для ухилянтів. Пише ТСН. 

Про це він написав у Telegram.

"З перевагою в один голос пройшла правка, яка виключає з тексту законопроєкту весь розділ змін до Кодексу адміністративного судочинства! Таким чином знімаються пропозиції по замороженню рахунків, банківських карток, обмежень по виїзду за кордон та керування автівкою", - розповів він.

За його словами, правку підтримали сім членів Комітету, проти – проголосувало шість людей.

"Після цього засідання було перервано, а потім і закрито головою комітету. Продовження засідання завтра", - додав Гончаренко.

Нагадаємо, у Раді планують до кінця березня зареєструвати законопроєкт про економічне бронювання від мобілізації. Політики розглядають дві моделі бронювання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Законопроєкт про мобілізацію: у Раді ухвалили важливе рішення щодо покарань для ухилянтів 5.00 5 2
Політика / Україна
13.03.2024 284
Еще материалы раздела «Україна»