<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Сікорський: Позиція Трампа щодо України "не така чорно-біла, як дехто думає"  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіяниномвсі новини дня
Політика
Світ
13.03.2024 272

Зеленський назвав першу мету Путіна у війни проти України

Зеленський назвав Путіна "неадекватною людиною".

0d508dbad83d0754656b0216999d62e3_13.03.24

Першою метою російського диктатора Володимира Путіна в Україні є її знищення. Пише ТСН. 

Таку думку висловив президент України Володимир Зеленський в інтервʼю французьким медіа BFM TV та Le Monde, фрагмент якого глава держава опублікував на сторінці у телеграм-каналі.

"У нас війна Росії проти України. І коли у нас представник іншої держави, країни Європейського Союзу, та в принципі будь-якої держави, коли у нас лідер Греції, лідер будь-якої держави знаходиться, і ти, не важливо, яка в тебе ціль, але робиш небезпечні кроки і влучаєш балістичною ракетою в кілька сотень метрів поруч з тим, де цей лідер перебуває, а вважаю, що - ти просто нездорова людина. І коли ви кажете - які цілі у Путіна... Він - неадекватна людина, перша ціль - руйнація будь-яким методом України і всього живого, що в Україні є", - сказав емоційно він.

Нагадаємо, на думку Зеленського, угорський прем'єр-міністр Віктор Орбан веде "дуже небезпечну гру".

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський назвав першу мету Путіна у війни проти України 5.00 5 2
Політика / Світ
13.03.2024 272
Еще материалы раздела «Світ»