<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Росія
14.03.2024 260

Скільки треба сил для захоплення Москви та повалення режиму Путіна: ексдепутат Держдуми здивував цифрою

Пономарьов наголосив, що збройний протест – це справа для меншості.

65d7f3c1a58df8fd1357ed0071ccc0cd_14.03.24

Для захоплення Москви та повалення режиму Путіна потрібно набагато менше людей, ніж може здатися на перший погляд. Пише ТСН. 

Таку думку в ефірі телемарафону висловив російський опозиціонер, колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов.

На думку опозиціонера, навіть якщо в РФ 1% від тих росіян, хто налаштований антипутінськи, долучився б до лав легіону "Свобода Росії" або РДК чи інших, "це буде кардинальна зміна ситуації".

"Бо для того, щоб змінити владу в Москві, достатньо 20 тисяч людей. Нам треба просто створити свою ПВК "Вагнер", яка може захопити цю владу і знищити Путіна та його поплічників. І я вважаю, що зараз ми на цьому шляху, легіон зростає. Кожен раз після того, як відбувається така гучна акція, у нас є нові люди, які доєднуються до нас", – сказав Пономарьов.

Нагадаємо, вранці 12 березня стало відомо про прорив кордону російськими добровольцями в Бєлгородській і Курській областях.

Раніше ми писали, хто такі РДК, "Свобода Росії" та "Сибірський батальйон", які вранці 12 березня прорвали кордон Росії з боку України.

Також експерт Владислав Селезньов пояснив, як ці рейди вплинуть на перебіг війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скільки треба сил для захоплення Москви та повалення режиму Путіна: ексдепутат Держдуми здивував цифрою 5.00 5 2
Політика / Росія
14.03.2024 260
Еще материалы раздела «Росія»