<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.03.2024 228

Опади продовжуються: синоптик дав точний прогноз, де та коли знадобиться парасолька

До кінця тижня в Україні місцями дощитиме.

1659724323-2795_14.03.24

До кінця поточного тижня в Україні будуть опади. У четвер, 14 березня, подекуди ще сніжитиме, а потім очікуються дощі та тумани. Водночас температура поступово підвищуватиметься. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича, пише meteoprog. Пише УНІАН. 

Погода 14 березня

У четвер, за даними синоптика, невеликий мокрий сніг із дощем очікується місцями у західних та північних областях. У Криму вдень пройде помірний дощ. На дорогах західної половини країни подекуди спостерігатиметься ожеледиця.  Температура повітря вночі -1...+5°С, вдень +3...+8 °С, й лише на півдні місцями повітря прогріється до +9...+12 °С.

Погода 15 березня

Напередодні вихідних у східних та південних областях пройдуть невеликі, подекуди помірні дощі. На решті країни вже буде без істотних опадів. У західних та північних областях місцями тумани. Температура вночі 0...+6 °С, вдень потеплішає до +6...+11 °С.

Погода 16 березня

"У суботу, 16 березня, дощова погода утримається на Донбасі, у Приазов'ї та Криму", - прогнозує Ігор Кібальчич. Температура повітря вночі 0...+6 °С, вдень вже буде +8...+13 °С.

Погода 17 березня

У неділю на більшій частині території країни пройде невеликий, подекуди помірний дощ. Вночі та вранці місцями тумани. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1...+7 °С, вдень +8...+13 °С.

Чи будуть ще холоди у березні - відповідь синоптика

Синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха не виключає ще холодної погоди у березні. За її даними, лютий в Україні був теплим, а березень - перехідний місяць, який може підкинути сюрпризи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Опади продовжуються: синоптик дав точний прогноз, де та коли знадобиться парасолька 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.03.2024 228
Еще материалы раздела «Суспільство»