<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травеньвсі новини дня
Політика
Світ
15.03.2024 240

Чому Путін не допустив опозицію до "президентських виборів": думка експерта

Російський диктатор Володимир Путін відмовився допускати опозицію на так звані президентські вибори, оскільки він не впевнений у своїх позиціях.

imgonline_com_ua_resize_uo47gt3szeesayg_46c4caed84ab5520eb12e4f5976ab910_650x410_15.03.24

Про це у коментарі РБК-Україна заявив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Він наголосив, що "президентські вибори" в Росії є суцільною імітацією.

За словами експерта, зараз Путіну потрібні на "виборах" підконтрольні та системні люди, їхнє завдання - створювати видимість виборчого процесу. Таких людей допустили лише для того, щоб участь брав ще хтось, крім диктатора.

"Він (Путін - ред.) боїться, що може прозвучати критика, що хтось взагалі віддасть голос за опозиціонера настільки, що виключає будь-яку альтернативу. А це ознака того, що незважаючи на підтримку, він не впевнений у своїх позиціях", - зазначив Мусієнко.

Варто зауважити, що на "вибори" президента Росії допустили Владислава Даванкова, чия партія підтримала "незалежність республік Донбасу", Миколу Харитонова, який відмовлявся від критики Путіна, а також Леоніда Слуцького, який активно підтримує війну проти України.

Переобрання Путіна

Нагадаємо, цього тижня в Росії стартують так звані "президентські вибори", на яких вкотре переможе диктатор Володимир Путін.

Таким чином він залишиться на своїй посаді до 2030 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому Путін не допустив опозицію до "президентських виборів": думка експерта 5.00 5 2
Політика / Світ
15.03.2024 240
Еще материалы раздела «Світ»