<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
14.03.2024 236

Укрпошта почала співпрацювати з DHL

Державна Укрпошта домовилася про партнерство з компанією DHL Global Match (Велика Британія) у сфері транспортних послуг і перевезення поштових відправлень.

Про це компанія повідомила у Facebook.

Партнерство зі спеціалізованим підрозділом найбільшого у світі поштового та логістичного концерну DHL Deutsche Post українська компанія назвала важливим здобутком.

Зараз співробітництво поширюється на США, Канаду та Австралію, а в перспективі – країни Азії, "і цим співпраця не обмежиться".

"Партнерство з DHL Global Match – це частина стратегії компанії з розширення експортних маршрутів", – заявив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

DHL Global Match – це глобальна компанія, яка оперує власним флотом літаків DHL Aviation і використовує партнерські авіалінії для виконання замовлень.

"Ми вже місяць пілотуємо цю програму і клієнти вже помічають різницю. І що цікаво – посилки летять швидко, а тарифи залишаються на місці", – додав Смілянський.

Він додав, що Укрпошта доставляє посилки у 660 000 відділень по всьому світу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Укрпошта почала співпрацювати з DHL 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
14.03.2024 236
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»