<
НОВИНИ ДНЯ: Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про вишівсі новини дня
Політика
Європа
15.03.2024 252

Дуда сподівається, що постачання боєприпасів в Україну допоможуть підготуватися до наступу РФ

Польща сподівається, що великі поставки боєприпасів в Україну допоможуть підготуватися до наступу Росії.

Про це заявив президент Польщі Анджей Дуда, повідомляє РБК-Україна із посиланням на прес-службу канцелярії польського глави держави.

"Я радий, що було ухвалено спільне рішення про те, як підтримати Україну: насамперед ідеться про підтримку в постачанні боєприпасів. Я радий, що низка європейських країн ухвалили рішення про таку підтримку", - заявив він.

Дуда підкреслив, що Польща також приєдналася до цього процесу.

"Ми сподіваємося, що великі поставки боєприпасів, які найближчим часом будуть спрямовані в Україну, допоможуть підготувати оборону до будь-яких подальших спроб росіян перейти в наступ", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дуда сподівається, що постачання боєприпасів в Україну допоможуть підготуватися до наступу РФ 5.00 5 2
Політика / Європа
15.03.2024 252
Еще материалы раздела «Європа»