<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
16.03.2024 536

Суд відмовив Трампу у закритті справи щодо секретних документів

Суд постановив, що питання заслуговує на серйозний розгляд.

a5e124e113015e862b980c657b5e30c6_16.03.24

Суд відмовив у проханні колишньому презенту США Дональду Трампу щодо закриття справи за звинуваченням у незаконному володінні секретними документами. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Reuters.

У повідомленні вказується, що рішення окружного судді штату Флорида Айлін Кеннон було винесено через кілька годин після слухання, під час якого захист Трампа намагався переконати суддю, що головне звинувачення у праві нібито є "занадто розпливчастим".

Суддя канон, яку колись призначив сам Трамп, постановила, що питання "заслуговує на серйозний розгляд", але не повинно вирішуватися на даний момент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Джо Байден звинуватив Трампа у зустрічі з “прихильником диктатури”.

Крім того, ми раніше інформували, що Трамп шукає собі спонсора для президентської кампанії, у кого він вже просив гроші.

Оценка материала:

5.00 / 3
Суд відмовив Трампу у закритті справи щодо секретних документів 5.00 5 3
Кабінет директора / Ранкова кава
16.03.2024 536
Еще материалы раздела «Ранкова кава»