<
НОВИНИ ДНЯ: Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦКвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.03.2024 240

Наталія Діденко назвала регіони, в які завтра постукає весна

Погода в Україні 16 березня порадує українців відсутністю опадів та потеплінням. Повітря прогріється до +14 °С.

1767645_16.03.24

Про це повідомила народний синоптик Наталія Діденко у четвер, 14 березня. Пише weather.novyny.live.

Прогноз погоди в Україні та Києві на 16 березня

Діденко повідомила, що з16 березня очікується тепла погода з температурою +9…+14 °С, хоча на північному сході буде дещо прохолодніше — +4…+9 °С. У суботу, 16 березня, ймовірність значних опадів низька, так що можна не турбуватися про дощ.

У Києві цей день обіцяє бути теплим, із температурою до +10 °С та без опадів. На думку Діденко, це чудовий привід, щоб задуматися про приємні та корисні активності на свіжому повітрі.

Прогноз погоди на найближчі дні

Діденко розповіла, що вже почне погіршуватись. З початку наступного тижня очікується зміна погоди, коли температура повітря впаде на 3-6 градусів порівняно з поточними показниками. Погода стане прохолоднішою і помірнішою, але не сильно холодною.

Нагадаємо, раніше Діденко розповіла, що 15 березня в Україні буде прохолодною та хмарною. Температура повітря протягом дня становитиме близько +8 °С.

Крім того, у межах Києва внаслідок збільшення скидів води з Київського водосховища вийшов із берегів Дніпро.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наталія Діденко назвала регіони, в які завтра постукає весна 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.03.2024 240
Еще материалы раздела «Суспільство»