<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Політика
Європа
16.03.2024 236

Орбан назвав Євросоюз "імперськими окупантами", а країни Заходу "джерелом безкультур'я і руйнування"

Свою промову Орбан виголосив перед натовпом, який звозили до Будапешта на автобусах.

8e8a3d6e7d8635240816b8a04274a3c3_16.03.24

Премʼєр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час свої промови вкотре розкритикував "Західних світ", а також закликав аудиторію допомогти йому "окупувати Брюссель", на виборах до Європарламенту цього року. Пише ТСН. 

Про це інформує AP.

Угорський премʼєр виступав з промовою з нагоди річниці угорської революції 1848 року проти правління Габсбургів.

Під час виступу він порівняв Євросоюз з "імперськими окупантами", а також назвав "Західний світ" джерелом безкультур'я і руйнування.

"Вони починають війни, руйнують світи, перекроюють кордони країн і пожирають все, як сарана. Ми, угорці, живемо інакше і хочемо жити інакше", – сказав Орбан.

Свою промову Орбан виголосив перед натовпом, який звозили до Будапешта на автобусах.

Крім того, угорський премʼєр розкритикував імміграцію та права ЛГБТ, апелюючи до національної гордості та суверенітету.

"Брюссель – не перша імперія, яка поклала око на Угорщину. Народи Європи сьогодні бояться, що Брюссель відбере у них свободу. ... Якщо ми хочемо зберегти свободу і суверенітет Угорщини, у нас немає вибору: Ми повинні окупувати Брюссель", – сказав Орбан, маючи на увазі столицю ЄС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США застерегли Угорщину від "тісних відносин" з Росією.

Крім того, ми раніше інформували, що президентка Словаччини розкритикувала прем’єра Фіцо через "натхнення", яке він черпає в Угорщині.

Оценка материала:

5.00 / 2
Орбан назвав Євросоюз "імперськими окупантами", а країни Заходу "джерелом безкультур'я і руйнування" 5.00 5 2
Політика / Європа
16.03.2024 236
Еще материалы раздела «Європа»