<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Політика
Росія
16.03.2024 352

Російські добровольці пояснили, як Путін фальсифікує вибори

Російський режим вкотре продемонстрував, що йому начхати на власне населення.

a747721f8f8a4ed33dbe6a6aa0cf18df_16.03.24

Російський диктатор Путін уже почав фальсифікувати так звані вибори, тим самим наперед ліквідуючи легітимність свого "переобрання". Пише ТСН. 

Про це йдеться у повідомленні легіону "Свобода Росії".

У заяві йдеться, що за інформацією провладних російських ресурсів, станом на 15:00 15 березня на території Бєлгородської області вже проголосувала більша частина виборців.

"Будь-якій розсудливій людині, яка стежить за новинами, зрозуміло, що ця статистика - повний абсурд", - йдеться у повідомленні.

Представники легіону нагадали, що на території Бєлгородської та Курської областей тривають бойові дії з обстрілами.

"Вулиці міст порожні, в обох областях масштабні руйнування, в небі над Бєлгородом і Курськом - дим від "прильотів". Обстрілів зазнають і виборчі дільниці. Про жодне голосування не може і йтися: виборці Бєлгорода й Курська зараз думають про те, як врятувати свої життя. Вони шукають надійних укриттів, а не прізвище узурпатора у виборчому бюлетені", - йдеться у заяві.

Крім того, в повідомленні зазначається, що Кремль проігнорував заклики Російського добровольчого корпусу, легіону "Свобода Росії" та батальйону "Сибір" щодо створення гуманітарного коридору, щоб надати громадянам можливість врятуватися від обстрілів.

"І зараз подібна статистика виглядає радше як знущання з бєлгородців з боку Путіна та його кліки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії фіксують збої в системі онлайн-голосування на "виборах Путіна".

Крім того, ми раніше інформували, що на “виборах Путіна” в Росії голосують “коктейлями Молотова”, вогнем і зеленкою.

Оценка материала:

5.00 / 3
Російські добровольці пояснили, як Путін фальсифікує вибори 5.00 5 3
Політика / Росія
16.03.2024 352
Еще материалы раздела «Росія»