<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.03.2024 232

До України суне атмосферний фронт: як зміниться погода у неділю, 17 березня

Найтепліше буде 17 березня на півдні.

У неділю, 17 березня, в Україні стане тепліше - очікується +10+15 градусів. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

На Одещині місцями до +17 градусів. А ось у західних областях, навпаки, завтра похолоднішає, протягом дня буде +6+9 градусів.

Атмосферний фронт із Західної Європи принесе дощі на захід, північ України, а також на Вінниччину, Черкащину та Кропивницький з районами. Дощі - невеликі та помірні.

На решті території України переважатиме суха погода.

У Києві 17 березня буде дуже тепло, до +13 градусів. Очікується дощовий день.

Раніше синоптики повідомили, що різке потепління в Україні поки що не очікується. Нічні морози відступатимуть поступово.

Оценка материала:

5.00 / 1
До України суне атмосферний фронт: як зміниться погода у неділю, 17 березня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.03.2024 232
Еще материалы раздела «Суспільство»