<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
17.03.2024 414

Суд погодився відкласти справу про підкуп Трампом порнозірки

Слухання мали розпочатися 25 березня, але тепер вони відбудуться не раніше кінця квітня.

fa696da65f3d8cb68cf582272041f870_17.03.24

Суд погодився відкласти слухання щодо справи колишнього президента США Дональда Трампа у справі щодо виплати порнозірці грошей за мовчання про звʼязок з Трампом. Пише ТСН. 

Про це пише Fox News.

"Суддя у п’ятницю відклав на 30 днів слухання у кримінальній справі проти Дональда Трампа стосовно “грошей за мовчання”, аби дати його захисту час на ознайомлення із великою кількістю нещодавно отриманих від попередніх федеральних розслідувань доказів стосовно цієї справи", - йдеться у матеріалі.

Видання зазначає, що слухання спершу мали розпочатися 25 березня, але тепер вони відбудуться не раніше кінця квітня.

"Адвокати Трампа хотіли отримати відстрочку на 90 днів або взагалі зняття обвинувачень з експрезидента, стверджуючи, що у “процесі виявлення”, коли обидві сторони обмінювалися доказами, були допущені порушення. Сторона захисту вважає, 30-денну відстрочку "недостатньою", - стверджує Fox News.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд відмовив Трампу у закритті справи щодо секретних документів.

Крім того, ми раніше інформували, що Трамп шукає собі спонсора для президентської кампанії, у кого він вже просив гроші.

Оценка материала:

5.00 / 2
Суд погодився відкласти справу про підкуп Трампом порнозірки 5.00 5 2
Політика / Світ
17.03.2024 414
Еще материалы раздела «Світ»