<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Політика
Росія
17.03.2024 244

"Проблема нікуди не зникне": російські пропагандисти пропонують власникам НПЗ самостійно захистити їх ППО

Чудово, що росіяни усвідомлюють неминучість атак.

b937f5b404c0926c3b568f4ce73174a2_17.03.24

Удари по нафтопереробних заводах на території РФ стають дедалі частішими. Через це російські Z-пропагандисти пропонують їхнім власникам самостійно встановити над об'єктами ППО. Пише ТСН. 

Про це пише журналіст Юрій Бутусов.

Зокрема, йдеться про захист за допомогою аеростатів з натягнутими мережами.

Атак на НПЗ по всій Росії не припиняться

Як пише російський пропагандистський телеграм-канал "Воевода Вещает", здебільшого контрольний пакет акцій НПЗ належать державі, проте багато в чому вони приватні. Звичайно ж, вони належать дуже не бідним людям, з хорошим адміністративним ресурсом. Сьогодні Міноборони, наголошується у повідомленні, фізично не зможе поставити біля кожного НПЗ чи сховища "Панцир"/"Тор", мовляв, вони дуже потрібні на фронті.

"А от люди, власники цього палаючого бензину/дизеля/кероса/нафти, маючи серйозні фінансові ресурси, могли б давно звернути увагу на бази зберігання з величезною кількістю "Шилок" і "Тунгусок". Домовиться та сплатити їхній капітальний ремонт. Так-так, зі своєї великої кишені. Вирішити питання із розрахунками. Чи це будуть військові, чи представники різних ПВК. Судячи з чергових кадрів із Рязані, 2 "Шилки" а 2 чоловіки з ПЗРК, повністю б убезпечили НПЗ", – резюмував пропагандист.

Нагадаємо, атаки на російські нафтопереробні заводи значно вплинули не експорт бензину.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Проблема нікуди не зникне": російські пропагандисти пропонують власникам НПЗ самостійно захистити їх ППО 5.00 5 2
Політика / Росія
17.03.2024 244
Еще материалы раздела «Росія»