<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
17.03.2024 287

"Вони не збираються закінчувати найближчим часом": Буданов оцінив рейд добровольців до РФ

Кирило Буданов розповів про можливості російських добровольців, які ведуть бої в Росії.

f0dda3a20d1471c08f7a3f95b9433322_17.03.24

Добровольці легіону "Свобода Росії", РДК та "Сибірського батальйону", які зайшли до Росії для боротьби із путінським режимом, не збираються зупинятися найближчим часом і будуть робити все, на що їм вистачить сил. Пише ТСН. 

Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов в ефірі телемарафону 16 березня.

"Наскільки нам відомо, вони не збираються закінчувати найближчим часом і будуть робити все, на що їм вистачить сил. А як ми бачимо за останній час, сил у них достатньо є для того, щоб, скажімо так, досягти обмежений цілей. Що буде далі – побачимо", – зазначив Буданов.

Нагадаємо, у четвер, 14 березня, легіон "Свобода Росії", який на території Російської Федерації бореться із путінським режимом, закликав до термінової евакуації мешканців прикордонних з України населених пунктів через початок активних бойових дій.

Раніше повідомлялося, що російська влада блокує евакуацію цивільних у Бєлгородській області, де триває рейд російських добровольців. Серед місцевих мешканців зростає паніка.

15 березня у Білгородській області продовжилися атаки. У Бєлгороді та Бєлгородському районі зранку лунали вибухи, злякані місцеві публікували фото та відео з наслідками прильотів. Місцева влада визнала руйнування і заявила про двох постраждалих.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Вони не збираються закінчувати найближчим часом": Буданов оцінив рейд добровольців до РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
17.03.2024 287
Еще материалы раздела «Україна»