<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.03.2024 244

17 березня частину України охопить похолодання, - синоптик

Водночас на Одещині температура підніметься до +17.

У неділю, 17 березня, в Україні очікується неоднорідна погода. У більшості областей стане ще тепліше, а от на заході температура навпаки знизиться. Про це каже синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

Так, за її даними, 17 березня в Україні очікується +10...+15 градусів. На Одещині місцями до +17 градусів.

"А ось у західних областях, навпаки, завтра похолоднішає, протягом дня буде +6...+9 градусів", - каже Наталка Діденко.

Атмосферний фронт із Західної Європи принесе дощі на захід, північ України, а також на Вінниччину, Черкащину та Кіровоградську область. Дощі, за даними синоптика, будеть невеликі та помірні. На решті території України переважатиме суха погода.

Погода у Києві - прогноз Наталки Діденко

"У Києві 17 березня буде дуже тепло, до +13 градусів", - прогнозує синоптик. За її даними, у столиці в неділю будуть дощі.

Оценка материала:

5.00 / 1
17 березня частину України охопить похолодання, - синоптик 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.03.2024 244
Еще материалы раздела «Суспільство»