<
НОВИНИ ДНЯ: Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього рокувсі новини дня
Політика
Світ
18.03.2024 337

"Москві наплювати на Бєлгород": Портников розповів, що може реально сколихнути Росію

Рейди у Білгородську та Курську область не матимуть ніякого реального впливу на кремлівський режим.

28645f7b5fef565bac94e1170cbb60bb_18.034.24

Тільки дестабілізація у російській столиці може реально змінити ситуацію та сколихнути всю територію країни-агресорки. Пише ТСН. 

Таку думку в етері телеканалу Еспресо висловив журналіст Віталій Портников.

Він заявив, що рейди у Білгородську та Курську область не матимуть ніякого реального впливу на кремлівський режим.

"Вони ніяк не вплинуть на стабільність Росії. Втім, у Росії є одна територія, яка може сколихнути РФ. Це Москва. Оскільки, я чудово памʼятаю реакцію москвичів на Чеченські війни. Вона була ніяка і їх взагалі це не цікавило. Втім, коли відбувались події, які їх цікавили або стосувались, то реакція була миттєвою", - зазначив Портников.

Він заявив, що коли відбулось захоплення заручників на театральному центрі на Дубровці, російський диктатор Путін провів нараду, якам потім була розшифрована в телевізійній програмі одного з каналів РФ.

"На тій нараді Михайло Касьянов переконував Путіна, що не можна здійснювати рейд зі звільнення заручників, який планували ФСБ й МВС РФ. На що Путін йому відповів, що ще кілька днів і їх просто знесуть. І тоді дійсно на Червоній площі почались антивоєнні демонстрації", - розповів Портников.

Журналіст заявив, що москвичам завжди було абсолютно наплювати на те, що відбувається у провінціях.

"Теж саме стосується і вибухів будинків у Москві. Поки такі будинки вибухали десь у Буйнакську та Волгодонську, москвичів все влаштовувало. Їх не цікаво, що відбувається у провінції. Як тільки ж будинки почали вибухати в Москві, то реакція була миттєвою. І тут важливо зазначити, що обовʼязково такі будинки мають вибухати у житлових районах. Бо ж якщо такі вибухи будуть десь на Арбаті, або інших дорогих районах Москви, то звичайні москвичі будуть це тільки підтримувати" - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова ГУР Кирило Буданов оцінив можливість обміну територіями з РФ.

Крім того, ми раніше інформували, що Легіон "Свобода Росії" відкрив третій гуманітарний коридор для евакуації мирних мешканців.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Москві наплювати на Бєлгород": Портников розповів, що може реально сколихнути Росію 5.00 5 3
Політика / Світ
18.03.2024 337
Еще материалы раздела «Світ»