<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Європа
18.03.2024 854

Макрон вимагатиме припинення вогню в Україні на деякий час: у Путіна відповіли

У Росії традиційно маніпулюють заявами французького президента.

89b216b0af29e5ae42d482a741238ff7_18.03.24

У Міністерстві закордонних справ Росії відповіли на ідею французького президента Еммануель Макрона про припинення вогню в Україні на час Олімпіади в Парижі. У РФ відкинули цю пропозицію. Пише ТСН. 

Про це заявила речниця МЗС країни-агресорки Марія Захарова, передають російські ЗМІ.

У зовнішньодипломатичному відомстві традиційно маніпулюють заявами. Французький президент не говорив про "перемир'я" між Україною та Росією.

"Макрону варто було б висунути пропозицію щодо припинення вогню на час Олімпіади сторонам близькосхідного конфлікту. Він сам собі суперечить щодо українського конфлікту, говорячи про відправку військ та одночасно про "перемир'я", - сказала вона.

Нагадаємо, напередодні президент Франції Еммануель Макрон в ексклюзивному інтерв'ю каналам "1+1" і "Ми - Україна" заявив, що вимагатиме від Росії припинити вогонь в Україні під час проведення Олімпійский ігор.

Оценка материала:

5.00 / 4
Макрон вимагатиме припинення вогню в Україні на деякий час: у Путіна відповіли 5.00 5 4
Політика / Європа
18.03.2024 854
Еще материалы раздела «Європа»