<
НОВИНИ ДНЯ: Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.03.2024 268

Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень

Українцям уточнили прогноз погоди на тиждень та розповіли, у яких регіонах варто очікувати на температурні гойдалки.

Прогноз на 18-24 березня оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич. Пише apostrophe.ua.

18 березня мокрий сніг очікується лише у західній частині країни. В інших регіонах пройдуть дощі, у центральних областях та на Київщині можливі рясні опади. Температура повітря вночі становитиме до +7, а вдень повітря прогріється до +12. У західних областях вночі від -3 до +2, а вдень до +5.

19 березня у більшості областей України очікується нестійка погода з опадами у вигляді дощів та мокрого снігу. Температура повітря вночі від +1 до +6, а вдень повітря прогріється до +11. У західних областях вночі від -4 до +1, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до позначки +1...+6.

20 березня опади очікуються у центральних, західних та місцями північних областях. У Карпатах синоптик прогнозує значний сніг. Температура повітря вночі до +6, вдень - до +11. У західних областях вночі від -2 до +3, а вдень - до +6.

21 березня у південних та південно-західних областях України пройдуть дощі, місцями з мокрим снігом. В ішних регіонах істотних опадів не очікується. Температура повітря вночі становитиме від +1 до +6, вдень - до +12.

22 березня лише ввечері на Волині пройде невеликий дощ, а в інших регіонах опадів не прогнозується. Вночі та вранці місцями можливі тумани. Температура повітря вночі та вдень буде аналогічною, як у четвер.

23 березня лише у західних та північних областях пройдуть дощі. Температура повітря вночі від +2 до +7, а вдень повітря прогріється від +8 до +13 градусів.

24 березня дощова погода переважатиме у західних та північних регіонах. У Карпатах Кібальчич прогнозує мокрий сніг та дощ. Температура повітря вночі у середньому до +7, вдень - від +8 до +13. У південних, центральних та східних областях варто очікувати справжню весняну погоду - від +14 до +17.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.03.2024 268
Еще материалы раздела «Суспільство»