<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
19.03.2024 219

Як повернути відключене за борги світло: інструкція від Yasno

Якщо компанія-постачальник вимкнула світло через борги, то для його відновлення не потрібно відвідувати офіс для його відновлення. Усі кроки можна здійснити онлайн.

_robota_komp_gettyimages_1244984516_2149c9e7675a203c2c530950fc218f40_650x410_19.03.24

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Yasno.

Перший крок до відновлення світла в оселі повна сплата боргу. Внести кошти можна через особистий кабінет на сайті компанії, у застосунку, в чатботі у Telegram або Viber. Також можна скористатися іншими платіжними сервісами, які доступні споживачеві.

Квитанцію про оплату потрібно зберегти й надіслати:

  • у чатботі одного з вищеперерахованих месенджерів;
  • на пошту dp@yasno.com.ua (якщо ви мешкаєте у Дніпропетровському регіоні) або на kyiv@yasno.com.ua (для киян);
  • в особисті повідомлення на сторінці компанії у Facebook.

Разом із квитанцією потрібно надіслати роздруковану, заповнену та сфотографовану (або скановану) заяву. Завантажити заяву можна тут: bit.ly/guide_recovery

У повідомленні слід вказати контактний номер телефону та електронну адресу.

"Після цього вам надійде окремий рахунок за послуги оператора системи розподілу з відключення та підключення. Оплатіть його та відправте квитанцію за тією ж електронною адресою, з якої ви отримали лист", - зазначили у компанії.

Світло повернуть протягом трьох-пʼяти днів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як повернути відключене за борги світло: інструкція від Yasno 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
19.03.2024 219
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»