<
НОВИНИ ДНЯ: Без переваги України в повітрі війну виграє Росія, - американський генерал  Спека трохи спаде, але не скрізь: прогноз погоди на 6 липня  Україну накриють аномальна спека і магнітні бурі: кому дістанеться найбільше  Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.03.2024 232

Україні прогнозують дощ і мокрий сніг, подекуди до 12° тепла

У понеділок, 18 березня, в Україні очікуються дощ і мокрий сніг, удень переважно плюсова температура.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, у західних областях невеликий мокрий сніг; температура вдень 0-5° тепла. В Карпатах помірний сніг, удень близько 0°. На решті території – дощ, у північних та центральних областях з мокрим снігом; температура вдень 2-7° тепла, у південній частині, східних, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях 7-12° тепла. На дорогах західних областей місцями ожеледиця; у південно-східній частині вранці місцями туман. Вітер північно-західний, на Лівобережжі південний, 5-10 м/с.

На Київщині в понеділок – дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень 2-7°, у Києві 3-5° тепла.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україні прогнозують дощ і мокрий сніг, подекуди до 12° тепла 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.03.2024 232
Еще материалы раздела «Суспільство»