<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Україна
18.03.2024 244

Путін після "виборів" посилить мобілізацію – Міноборони

Диктатор Володимир Путін після "виборів" у Росії проведе нову хвилю мобілізації та посилить атаки на фронті. У зв'язку з цим українській армії потрібно створити резерви.

Про це повідомляється в статті заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Івана Гаврилюка для Укрінформу.

Гаврилюк зазначив, що однією з головних переваг окупантів на фронті є величезний ресурс живої сили.

"Багатомільйонна маса росіян підтримує агресивну війну своєї країни проти України. Путіну вдається зберігати контроль за інформаційним простором Росії", - написав заступник міністра.

Він додав, що не варто думати, що росіяни зупиняться через величезні втрати, оскільки солдати для них є витратним матеріалом, що підтверджують бої за Бахмут та Авдіївку.

За його словами, з моменту останнього засідання у форматі "Рамштайн" 14 лютого армія Росії втратила понад 32 000 осіб.

"Але ні Путіна, ні російських командирів величезні втрати не зупиняють. Без сумніву, через деякий час після імітації виборів Путін пожене своїх солдатів уперед з новою люттю. Він накаже провести наступну примусову мобілізацію, збере нових найманців", - наголосив Гаврилюк.

На його думку, на початку нового терміну Путін захоче здобути перемогу на полі бою і залякати Європу.

"Перед тим, як ця нова хвиля російських "мобіків" опиниться на фронті, у нас може бути певний час для мобілізації сил - посилення бригад, створення резервів", - зазначив генерал.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін після "виборів" посилить мобілізацію – Міноборони 5.00 5 2
Політика / Україна
18.03.2024 244
Еще материалы раздела «Україна»