<
НОВИНИ ДНЯ: Чебуреки із заварного тіста: простий рецепт  Хто планував убити Зеленського: усі подробиці замаху — огляд  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Путін не збирається зупинятися, він в інформаційному акваріумі, - Зеленський  Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершками  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморгвсі новини дня
Політика
Європа
19.03.2024 407

Санду прокоментувала атаку БпЛА на військову частину у Придністров'ї

Президентка каже про провокацію.

b923d639f452f436885d21e38e9d5813_19.03.24

Президентка Молдови Мая Санду вважає "провокацією" повідомлення про те, що нібито дронами атакували військову частину в Придністров'ї. Пише ТСН. 

Про це вона заявила під час пресконференції, повідомляє ЛІГА.net.

"За тією інформацією, яку ми маємо, це схоже на провокацію для підтримування напруженості та страху серед людей", - висловилася президентка.

Санду також заявила, що поділяє думку уряду Молдови про те, що Україна не причетна до цієї події. До слова, молдавське Бюро реінтеграції назвало повідомлення про удар БпЛА "спробою спровокувати страх і паніку в регіоні".

Нагадаємо, напередодні, 17 березня, у Придністров’ї заявили, що вибухнув вертоліт на території військової частини армії РФ. Представники так званої місцевої "влади" кажуть, що причиною інциденту був удар дрона-камікадзе.

Представник українського ГУР Андрій Юсов назвав атаку безпілотником військової частини у Придністров'ї "російською провокацією". Він наголошує, що Москва маніпулює в інформаційному просторі саме для нагнітання обстановки.

Оценка материала:

5.00 / 4
Санду прокоментувала атаку БпЛА на військову частину у Придністров'ї 5.00 5 4
Політика / Європа
19.03.2024 407
Еще материалы раздела «Європа»