<
НОВИНИ ДНЯ: Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про вишівсі новини дня
Політика
Світ
19.03.2024 215

США не допустять, щоб Україна програла, - голова Пентагону

Сполучені Штати не допустять, щоб Україна програла у війні з Росією.

Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на засідання у форматі "Рамштайн".

"Ми знаємо, що умови в яких веде бій українська армія, є надзвичайно важкими. На жаль, цивільне населення потерпає від атак російських безпілотників. Тому сьогодні наш меседж доволі чіткий. США не допустять, щоб Україна програла. Наша коаліція не дозволить цього. І весь вільний світ цього не допустить", - заявив він.

Зустріч у форматі "Рамштайн" - серія дипломатичних зустрічей міністрів оборони десятка країн світу. Метою засідань є синхронізація, а також прискорення надання військової допомоги Україні на тлі протистояння російській агресії. Зокрема, порушуються питання підтримки нашої країни після завершення війни.

Оценка материала:

5.00 / 2
США не допустять, щоб Україна програла, - голова Пентагону 5.00 5 2
Політика / Світ
19.03.2024 215
Еще материалы раздела «Світ»