<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної стравивсі новини дня
Політика
Україна
20.03.2024 244

Як Україні отримати перевагу над нескінченим потоком гарматного м'яса з РФ: Сирський назвав відповідь

Генерал наголосив, що технології і технологічність – це запорука переваги українців над ворогом.

50539675514084acd2bb6d51be5d4b83_20.03.24

Українські Сили оборони працюють над рішенням, щоб отримати перевагу над противником, який має кількісну перевагу. Пише ТСН. 

Про це заявив головком ЗСУ Олександр Сирський.

Генерал наголосив, що технології і технологічність – це запорука переваги українців над ворогом. І важливе місце тут посідають безпілотні системи.

За словами Сирського, розвиток застосування безпілотних систем – це його пріоритет на посаді головкома. У Збройних силах України за цей напрямок відповідає заступник Сирського, Герой України полковник Вадим Сухаревський.

"Разом з ним ми працюємо над пришвидшенням впровадження технологічних інноваційних рішень і забезпечення інституційної стійкості та адаптивності  визначених органів військового управління Сил оборони", – каже головком.

Окремий акцент – на підготовці фахівців з радіоелектронної боротьби, безпілотних систем, автоматизованих систем управління тощо.

"Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати якісну перевагу над кількісно переважаючим противником. Підходимо комплексно до планування наших потреб, насамперед враховуючи актуальний досвід з поля бою.

Але найважливішим завданням, яке повинні виконувати технології та інновації – збереження життя наших військових", – підсумував генерал Сирський.

Нагадаємо, що попередній головком Валерій Залужний у своїй статті виданню Economist заявив, що для виходу війни з глухого кута потрібен масштабний технологічний стрибок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як Україні отримати перевагу над нескінченим потоком гарматного м'яса з РФ: Сирський назвав відповідь 5.00 5 2
Політика / Україна
20.03.2024 244
Еще материалы раздела «Україна»