<
НОВИНИ ДНЯ: Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершеневсі новини дня
Політика
Європа
20.03.2024 244

Чехія прагне чим швидше доставити Україні боєприпаси – Павел

Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу.

12b7d03cd06fe146769144232fd95fa4_20.03.24

Чехія намагається оперативно доставити Україні боєприпаси. Пише ТСН. 

Про це заявив чеський президент Петр Павел, - пише "Радіо Свобода".

«Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це вимагає збільшення потужностей нашого виробництва. Але Україна потребує снарядів зараз. Ми не можемо чекати на європейські компанії, тому ми намагаємося знайти боєприпаси всюди, де можемо. Доставити її в Україну так швидко, наскільки це можливо. Але паралельно збільшуємо власні потужності», – сказав він.

Петер Павел очікує, що найближчим часом у Європі зможуть виробляти «необхідну кількість боєприпасів».

«У найближчому майбутньому європейські компанії зможуть виробляти необхідну кількість боєприпасів, щоб поповнити запаси європейських країн, а також, щоб забезпечити Україну боєприпасами, якщо вона ще їх потребуватиме у найближчому майбутньому», – додав президент Чехії.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що Чехія знайшла для України пів мільйона снарядів.

Крім того, ми раніше інформували, що президент Чехії зробив нову заяву щодо можливої присутності в Україні військ країн НАТО.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чехія прагне чим швидше доставити Україні боєприпаси – Павел 5.00 5 2
Політика / Європа
20.03.2024 244
Еще материалы раздела «Європа»