<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
21.03.2024 232

Чого коштує Росії наступ в Україні: гучна заява командувача американської армії

Генерал Браун підкреслив, що загальний розмір військової допомоги, яку отримала Україна від союзників і партнерів сягнув більше ніж 88 млрд доларів.

72941e8024cdc8532f1506e66e7df134_21.03.24

Голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Чарльз Браун заявив, що Росія зазнає величезних втрат у живій силі та техніці за навіть мінімальних просувань на території України. Пише ТСН. 

Про це пише Укрінформ.

З такою заявою генерал виступив після завершення 20-ї зустрічі Контактної групи з оборони України на авіабазі "Рамштайн" в Німеччині.

“Хоча Росія досягла незначних здобутків, вона дорого заплатила за це живою силою та технікою. Україна продовжує зміцнювати оборонні лінії та підвищувати ефективність своїх боєприпасів та іншої військової допомоги”, – сказав Браун.

За словами генерала, загальний розмір військової допомоги, яку отримала Україна від союзників і партнерів сягнув більше ніж 88 млрд доларів.

“Ця підтримка допомагає не лише Україні, вона зміцнює НАТО, сприяє розширенню військово-промислового комплексу США, Європи та світу. Вона підтримує нашу власну безпеку”, – наголосив він.

Голова Об’єднаного комітету начальників штабів зазначив, що “колективна підтримка гарантуватиме успіх України зараз і у майбутньому”, тому що “зламаний мир в Україні становить ризик для нас усіх”.

Нагадаємо, у вівторок, 19 березня, відбулося 20-те засідання Контактної групи з питань оборони України. Міністр оборони Ллойд Остін наголосив, що США не дозволять Києву програти війну проти Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чого коштує Росії наступ в Україні: гучна заява командувача американської армії 5.00 5 2
Політика / Світ
21.03.2024 232
Еще материалы раздела «Світ»