<
НОВИНИ ДНЯ: Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraphвсі новини дня
Політика
Україна
20.03.2024 224

Британія не виключає відправку своїх військ в Україну

Колишній міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що відправку британських військ в Україну "не можна виключати".

Про це повідомляє Daily Mail.

На переконання Воллеса, "не можна виключати", що британські війська доведеться відправити в Україну, щоб протистояти армії Путіна.

“Ми маємо використовувати фразу "ми не можемо цього виключати". Зрештою, частина стримування - неоднозначність... змусити противника здогадуватися, як далеко ми зайдемо і що будемо робити”, - сказав ексміністр.

За його словами, Путін майстерно використовує цю стратегію, коли “змушує усіх здогадуватися”.

“І я думаю, що найкраще — пересвідчитися, що він усвідомлює, що ми вважаємо дуже серйозними його дії в Україні. Я думаю, що президент Путін – і ми щойно побачили це під час фіктивних виборів – найближче до Адольфа Гітлера в цьому поколінні”, - сказав Воллес.

Він також закликав збільшити мінімальний рівень видатків на оборону до 3%. За його словами, рівень видатків має визначатись не тоді, коли дозволяють економічні умови, що є політикою прем’єр-міністра та уряду, а коли є загроза. “Це те, що визначає, скільки ми витрачаємо, а не економічні умови. Ось у чому полягає загроза і що нам потрібно зробити, щоб захистити себе”, - наголосив колишній міністр.

Оценка материала:

5.00 / 2
Британія не виключає відправку своїх військ в Україну 5.00 5 2
Політика / Україна
20.03.2024 224
Еще материалы раздела «Україна»